About Naratus

Location
Stockholm
Industry
Media / Arts / Entertainment
Investor

Naratus är Sveriges första digitala streamingtjänst med inlästa sagor för barn. Just nu är tjänsten lanserad i en öppen och kostnadsfri betaversion. 

Naratus bygger på schyssta affärer, jämlikhet och mångfald.

Testa tjänsten här.

Wednesday, Jun 24, 2015

Teknisk Medgrundare

Role
Co-founder
Function
Tech
Job location
Stockholm

Vill du vara med från början när vi tillsammans bygger tjänsten som stimulerar fantasiförmåga och språkinlärning hos generationer av barn?

Naratus är Sveriges första digitala streamingtjänst som är dedikerad till inlästa berättelser för barn. Tjänsten är just nu tillgänglig i en öppen och kostnadsfri betaversion på www.naratus.com. Intresset är enormt och tjänsten har fått riktigt fina omdömen i media under den senaste tiden. Naratus grundades av mig, Jacob Landin, i slutet av 2014 och hittills har jag tagit hjälp av ett utvecklingsbolag för att ta fram den första versionen av tjänsten.

Nu söker jag en tekniskt begåvad person som kompletterar mig på så många sätt som möjligt. Som teknisk medgrundare kommer du in som efterlängtad andra person i teamet och är ansvarig för teknisk förvaltning och utveckling av tjänsten och kommer att ta utvecklingsbolagets plats när vi fortsätter resan mot skarp lansering.

För att snabbt komma igång bör du ha riktigt bra koll på html5, AngularJS och jQuery.

Men ännu viktigare är att du är en riktigt bra person med hjärtat på rätt ställe och som förstår drivkraften med att skapa tjänster som gör skillnad.

Jag vill att vi bygger en inkluderande arbetsplats utan prestige, där alla medarbetare känner sig sedda och där förskolehämtning, lämning och VAB är naturliga delar av företagandet.

Fram till idag har jag finansierat Naratus med privata medel. Extern finansiering är en möjlighet men inget självändamål. Som medgrundare får du därför delägarskap och lön får vi när bolaget börjar generera pengar. Närmare villkor för vårt partnerskap tar vi i öppenhjärtiga och ärliga diskussioner.

Vem du är är mycket viktigare än vilken skola du har gått på, så om du lockas av den här annonsen så slå en signal eller skicka ett mail.

Facebook

Apply for this job

First name*
Last name*
Email*
Confirm email*
Phone (optional)
Attach CV (optional, max 5mb, only pdf, doc)
Write a message / cover letter*

All jobs at Naratus

Teknisk Medgrundare

@Naratus, Stockholm | Private

About us| for startups| For INVESTORS

Ulrikagatan 13. 11523 Stockholm.

© 2016 StartupJobs.se