About MeetApp AB

Location
Stockholm
Industry
Media / Arts / Entertainment
Investor

MeetApp är en marknadsledande svensk mobil plattform för event och möten. Ambitionen är att förbättra besökarnas upplevelse under evenemang genom en applikation som har fokus på att informera, engagera och underlätta nätverkande. MeetApps vision är att medverka till att förbättra möten mellan människor.MeetApp AB grundades 2011 av Marcus Falck och Mats Bäcklund, och har sedan dess byggt hundratals eventappar som använts på tusentals möten. MeetApp har sitt huvudkontor i Stockholm och kontor i Chicago, USA. För mer information, besök: http://meetappevent.com/sv/

Tuesday, May 24, 2016

Vill Du Arbeta Med Marknadsföring Och Kundkontakt Inom Event-teknik Och Mobila Appar?

Role
Full-time
Function
Sales / Marketing
Job location
Stockholm

Vi söker någon som kan hjälpa oss att synas mer, framförallt digitalt. Den vi anställer kommer att få ansvar och mandat att sätta både strategi och planer för både marknadsföring och kundkommunikation  – och kommer också vara den som i huvudsak genomför dessa planer. Vi är ett litet bolag med stora planer och ambitioner. Vi växer snabbt men tror att vi med hjälp av rätt ny medarbetare kan växa ännu snabbare.Utöver ansvar för både innehåll och val av kanal för vår kommunikation kommer rollen innebära kontakt med nuvarande kunder. Detta innebär att bygga en community och att förstärka vår relation med nuvarande kunder, samt ta del i merförsäljning på dessa kunder.
 

Vi söker någon som har utbildning och erfarenhet inom digital kommunikation och marknadsföring. Men det är viktigare med ett stort driv och en förmåga att själv lösa en uppgift från start till mål än att ha ett långt CV.Det är mycket viktigt att kunna hantera olika digitala kommunikationskanaler, att kunna forma budskap och innehåll för kampanjer och annat.Att vara social och tycka om att prata med kunder är också centralt.Ett intresse för teknik och event är ett plus.

Är du intresserad, hör gärna av dig direkt till Mats Bäcklund på 070 38 78 355 eller mats@meetappevent.com

Facebook

Apply for this job

First name*
Last name*
Email*
Confirm email*
Phone (optional)
Attach CV (optional, max 5mb, only pdf, doc)
Write a message / cover letter*

All jobs at MeetApp AB

About us| for startups| For INVESTORS

Ulrikagatan 13. 11523 Stockholm.

© 2016 StartupJobs.se