About MeetApp AB

Location
Stockholm
Industry
Media / Arts / Entertainment
Investor

MeetApp är en marknadsledande svensk mobil plattform för event och möten. Ambitionen är att förbättra besökarnas upplevelse under evenemang genom en applikation som har fokus på att informera, engagera och underlätta nätverkande. MeetApps vision är att medverka till att förbättra möten mellan människor.MeetApp AB grundades 2011 av Marcus Falck och Mats Bäcklund, och har sedan dess byggt hundratals eventappar som använts på tusentals möten. MeetApp har sitt huvudkontor i Stockholm och kontor i Chicago, USA. För mer information, besök: http://meetappevent.com/sv/

Tuesday, May 24, 2016

Starta Eget Bolag Baserat På Meetapp Som Plattform

Role
Co-founder
Function
Sales / Marketing
Job location
Any

MeetApp är en plattform för att skapa appar för möten och event. På samma plattform kan vi enkelt skapa niche-produkter, riktade mot en specifik marknad eller funktion.

Exempel på sådana produkter är en app för utbildningar eller en app för bröllop. Funktion och teknik är detsamma, men marknadsföring, försäljning och paketering skiljer sig.

Vi söker efter någon som vill skapa och driva en sådan vertikal tillsammans med oss. Vi står för teknik och referenscase - du står för att definiera produkten och sälja/marknadsföra den.

Hör av dig till Mats Bäcklund på 070 38 78 355 eller mats@meetappevent.com så kan vi berätta mer hur vi tänker.

Facebook

Apply for this job

First name*
Last name*
Email*
Confirm email*
Phone (optional)
Attach CV (optional, max 5mb, only pdf, doc)
Write a message / cover letter*

All jobs at MeetApp AB

About us| for startups| For INVESTORS

Ulrikagatan 13. 11523 Stockholm.

© 2016 StartupJobs.se