About Swiftcourt

Location
Other
Industry
Technology
Investor

Swiftcourt helps buyers and sellers make safer transactions by providing them with smart digital sales contracts, e-signing, online dispute resolution and other transaction related add on-services. 

We've been part of over 10 000 transactions so far with a transaction value of over €150M. We're partnering up with the world's leading online classifieds to enable safer transactions for anyone, anywhere. 

 

Monday, Sep 11, 2017

Fullstack Developer

Role
Full-time
Function
Tech
Job location
Malmö

OM FÖRETAGET

Swiftcourt hjälper köpare och säljare att göra trygga affärer med smarta digitala köpekontrakt, e-signering, digital tvistelösning och andra transaktionsrelaterade tjänster. Hittills har vi varit en del av över 10 000 affärer med ett totalt transaktionsvärde på över 1 miljard kr.

OM JOBBET

Vi är ett litet team i Malmö som behöver förstärkning med en ny förmåga. Vi söker en Fullstack Developer som kan hjälpa oss att utveckla vår plattform vidare samt bygga nya coola lösningar för att göra det ännu enklare att köpa och sälja saker på nätet. Du är en nyfiken utvecklare och precis som oss så gillar du att göra egna projekt på fritiden, tex. en Stryktipset-app så du kan betta med dina vänner.

Vår lösning är Javascript-baserad och snurrar på NodeJs med en smutt NoSQL-databas. Som ett ungt och litet bolag har vi ännu inte hunnit samla på oss en 400 kgs-ryggsäck med legacy och kan därför följa utvecklingen och pröva ny teknik inom webb.

Som del av ett litet team är det ingen som har tid att kika över axeln. Det är inte heller något som ligger i vår kultur. Därför krävs det att du trivs med att hantera ansvar och kan leverera mjukvara som skeppas direkt till våra användare, kunder och partners. With great power comes great responsibilities!

DET DU KAN

Det är bra om du kan följande:

  • Javascript

  • Node.js

  • Angular.js

  • HTML / CSS

HUR DU ANSÖKER

Om du är sugen på att jobba med oss så hör av dig till johan.hultgren@swiftcourt.se med CV och personligt brev. Har du dessutom länkar eller liknande till några häftiga projekt du byggt själv får du gärna skicka med det också :)

Facebook

Apply for this job

First name*
Last name*
Email*
Confirm email*
Phone (optional)
Attach CV (optional, max 5mb, only pdf, doc)
Write a message / cover letter*

All jobs at Swiftcourt

Fullstack Developer

@Swiftcourt, Other | Private

About us| for startups| For INVESTORS

Ulrikagatan 13. 11523 Stockholm.

© 2016 StartupJobs.se