About Oljemagasinet AB

Location
Gothenburg
Industry
Other
Investor

Oljemagasinet AB is a fast growing ecommerce business. We are specialized in marketing service parts for the automobile aftermarket. Now, we're expanding to cover spare parts as well as supplying technical solutions to aid motorists and workshops all over Sweden.

Monday, Sep 25, 2017

Ekonomiansvarig Med Intresse För Inköp

Role
Full-time
Function
Product / Operations
Job location
Gothenburg

Oljemagasinet AB söker nu en medarbetare med erfarenhet av ekonomi och inköp som vill bli en del av ett team på ett starkt växande bolag inom e-handel. Oljemagasinet erbjuder en varierad och utvecklande roll där du blir en central nyckelperson.

Som ekonomiansvarig kommer du att bli delaktig i hela verksamheten och spela en viktig roll för företagets utveckling och tillväxt. Med stöd av nuvarande ansvarig samt revisor kommer du själv arbeta med allt som rör redovisning och ekonomi. Utöver ekonomifunktionen läggs stort fokus på inköp och leverantörskontakter. Du kommer att arbeta med att optimera inköpsflödet, allt från produkt till koordinering av leveranser med lastbil. Det är därför viktigt att du trivs i en roll med mycket kommunikation och drivs av att strukturera och effektivisera.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av:

  • Redovisning, fakturering, in- och utbetalningar samt bokslut
  • Likviditet- och budgetplanering
  • Uppföljning och kundkontakter vid fakturafrågor
  • Ansvarig för inköp samt kontakter med leverantörer

Kvalifikationer

Sökande bör ha minst 3 års arbetslivserfarenhet inom redovisning med en eftergymnasial utbildning i grunden. Erfarenhet från detaljhandel eller elhandel är meriterande, likaså erfarenheter av inköp. Du har god kompetens inom regelverk och praxis inom redovisning, skatter och bokslut. Goda kommunikativa egenskaper och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift, tyska är meriterande. Förutom god kännedom om ekonomiprogram är du också van att använda Excel.

Som person är du noggrann, strukturerad och ordningssinnad. Du har ett processtänk och gillar att optimera samt trivs i en självgående roll.

Om företaget

Oljemagasinet AB är ett snabbväxande och innovativt e-handelsbolag. Bolaget har funnits i 5 år och är idag marknadsledande i sin nisch. Oljemagasinet marknadsför motorolja och servicedelar till personbilar med kunder över hela landet, både privatpersoner och företag. I allt vi gör strävar vi efter att ge kunden bästa tänkbara upplevelse och att erbjuda snabb och säker service genom smarta lösningar. Vår ambition är att alltid ligga i framkant vad gäller teknik och trender inom e-handel och att alltid hålla högsta tänkbara kvalitet i all led. Vi har vårt kontor och lager i Kungsbacka, 2 mil utanför Göteborg. Vi är idag sju personer som arbetar i företaget.

Omfattning: Heltid

 

Mer information

Henning Eliasson 0730310709, henning@oljemagasinet.se eller Jonas Wenko 0760280908, jonas@oljemagasinet.se

Ansökan skickas till:

jobb@oljemagasinet.se

Facebook

Apply for this job

First name*
Last name*
Email*
Confirm email*
Phone (optional)
Attach CV (optional, max 5mb, only pdf, doc)
Write a message / cover letter*

All jobs at Oljemagasinet AB

Ekonomiansvarig Med Intresse För Inköp

@Oljemagasinet AB, Gothenburg | Private

About us| for startups| For INVESTORS

Ulrikagatan 13. 11523 Stockholm.

© 2016 StartupJobs.se